Chat with us, powered by LiveChat

Zakelijke Verzekeringen op maat met persoonlijke aandacht

Met 101 jaar ervaring is Jansen Assurantien uw betrouwbare partner op het gebied van verzekeringen, hypotheken en meer…Iedere zakelijke verzekering is maatwerk en wordt daarom zorgvuldig door onze deskundige medewerkers samengesteld. Zo betaald u nooit teveel en kunt u gewoon blijven doen waar u goed in bent!

Zakelijke verzekering nodig?

Alle zakelijke verzekeringen

U bent ondernemer, dan is een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering onontbeerlijk. Het is verstandig de risico’s die het bedrijf loopt af te dekken middels een aansprakelijkheidsverzekering. Hiermede kunt u uw bedrijfsvermogen en uw bedrijfscontinuïteit veilig stellen bij onverwachte calamiteiten van buitenaf. Voor deze verzekeringen zijn geen uniforme uitgangspunten. Elk bedrijf heeft zijn of haar eigen risico’s op basis waarvan de premie wordt afgestemd.
Hebt u een onderneming die schade kan toebrengen aan het milieu, dan is het verstandig om een milieuaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Gezien de grote diversiteit aan risico’s is een verzekering op maat vereist en zijn geen algemene tariefstellingen van toepassing.
Zoals u uw huisinboedel hebt verzekerd zo is het verstandig ook uw bedrijfsinventaris te verzekeren voor de verschillende risico’s zoals brand, storm etc. Voor een overzicht van de risico zij verwezen naar het onderdeel <ahref=”part_inboedel.html”>Inboedel. Verzekering geschiedt nagenoeg altijd tegen de dagwaarde van de inventarisgoederen en excl. btw, wanneer u btw-aftrek geniet. Gezien de grote diversiteit aan inventarisgoederen maar ook de risico’s, wordt een verzekering op maat aangeboden en zijn er geen uniforme tarieven te verstrekken.
Zie onderdeel Electonica verzekering.
Zoals u uw woning hebt verzekerd zo is het verstandig ook uw bedrijfsopstallen te verzekeren voor de risico’s als brand, storm etc. Voor een overzicht van de risico’s, kijk dan bij Woning/Opstal.Verzekering geschiedt tegen de herbouwwaarde en excl.btw als u btw aftrek geniet.
Uw bedrijf is afgebrand of door storm vernietigd. Dan kan het bedrijf een hele tijd uit de running zijn. Uw inkomen of bedrijfsinkomsten zijn dan misschien nihil of belangrijk minder. Toch lopen uw vaste kosten door. Tegen de risico’s van het verlies aan bedrijfsinkomsten kunt u zich verzekeren.
Als ondernemer of onderneming beschikt u mogelijk dagelijks over veel contant geld. U loopt risico van diefstal, dan wel vernietiging door brand of storm. Ook loopt u persoonlijk risico bij het afstorten van de gelden. Een winkelgeldverzekering dekt deze risico’s af. Wel zo verstandig als u personeel hebt belast met deze activiteit. Bedenk maar eens wat er met het personeelslid gebeurt wanneer hij of zij wordt overvallen… de gevolgen reiken dan vaak verder dan het geld alleen.
Uw kantoor of bedrijf staat vol computers, faxen, kopiërs, telefooncentrale en ander communicatieapparatuur, dure programma’s en mogelijk veel software. De inventarisverzekering is niet meer voldoende om de normale risico’s te dekken. Verstandig is het dan ook om deze apparatuur uit de inventarisverzekering te halen en onder te brengen in een elektronicaverzekering. Zo’n polis is beter afgestemd op het bedrijf.

Overige risico’s

Elk bedrijf heeft zijn eigen risico’s. Alles kan verzekerd worden. Echter: het is belangrijk een balans te vinden tussen het risico dat u kunt dragen en een het risico dat niet gedragen kan worden. Dit is voor elk bedrijf verschillend. Daarom is de diversiteit ook zo groot.

Gezien de grote diversiteit van de risico’s, zijn er geen uniforme tarieven te verstrekken en is steeds een verzekering op maat gewenst.

Omdat wij een onafhankelijk intermediair zijn, hebben wij de mogelijkheid meerdere aanbiedingen naast elkaar te leggen .

Neem voor meer informatie contact op met N.T. Jansen Assurantiën voor een deskundig en onafhankelijk advies.

Speciaal voor u samengesteld

De BedrijvenOpvangPolis

U bent ondernemer. En bent de hele dag druk met uw product en klant. Het laatste waar u behoefte aan hebt zijn zorgen over uw bedrijfsverzekeringen. Of onnodige rompslomp. U wilt gewoon geen risico lopen, en als er schade is wilt u één aanspreekpunt. Herkenbaar? Dan is de BedrijvenOpvangPolis voor u dé oplossing.

BedrijvenOpvangPolis