Chat with us, powered by LiveChat

Pechhulp Verzekering

Pechhulp dekking bij Allianz Global Assistance

Pech komt altijd nèt op het verkeerde moment. Op weg naar een belangrijke afspraak of voor vertrek op vakantie. Dan is het wel zo fijn als u snel weer verder kunt rijden. Ook in uw eigen woonplaats. Met de Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance bent u verzekerd van professionele hulpverlening, 24 uur per dag en 7 dagen per week. En in tegenstelling tot andere aanbieders blijven de tarieven gelijk. Dat kan dus aanzienlijk schelen in uw portemonnee. Wacht niet langer en stap nu over!

Snel weer op weg

Of u nu ergens in Europa strand, of voor uw deur. Eén telefoontje naar de alarmcentrale en hulp is onderweg. Er wordt altijd geprobeerd om uw auto ter plekke te repareren. En als dat niet mogelijk is wordt uw auto of motor naar een garage gesleept. Kan uw auto niet dezelfde dag gerepareerd worden, dan krijgt u een vervangende auto ter beschikking, zodat u verder op weg kunt.

U profiteert bovendien van de gratis HelpMe app. Met deze app is het nog makkelijker om pech te melden met uw exacte locatie.

Nog meer voordelen

De Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance is kenteken gebonden. Dat wil zeggen dat niet de bestuurder, maar de auto of motor voor pechhulp verzekerd is. Als uw partner of kinderen dus gebruik maken van het voertuig, worden zij bij pech ook altijd geholpen. Wel zo makkelijk.

Betaal niet langer te veel

In tegenstelling tot andere aanbieders, blijven de pechhulp tarieven van Allianz Global Assistance gelijk. Pechhulp is al mogelijk vanaf € 3,07 per maand, inclusief vervangend vervoer. En overstappen of afsluiten is het hele jaar door mogelijk.

Afsluiten of overstappen?

Wilt u ook gebruik maken van dit aanbod? Pechhulp afsluiten kan heel makkelijk online. Heeft u al een pechhulp verzekering? Dan helpen wij u graag met overstappen.

Download de PDF